BoLotto

När du söker bostad via BoLotto spelar det ingen roll hur många köpoäng du har, det enda du behöver tänka på är att vara registrerad i vår bostadskö.

Hur fungerar det?

BoLotto är lägenheter som finns publicerade i ett dygn. Under den tiden kan du anmäla ditt intresse på lägenheten. När lägenheten tas bort sköter systemet automatiskt den slumpvisa dragningen bland intresseanmälningarna.

För att ha möjlighet att hyra en lägenhet ska du uppfylla våra uthyrningskrav och vara beredd att flytta in så snart lägenheten är ledig att hyra.

När du söker en lägenhet via BoLotto spelar det ingen roll hur många köpoäng du har. Bland de sökande slumpar systemet automatiskt fram de personer som får erbjudande om lägenhet. Storlekar på lägenhet, hyra och områden kan variera.

Ungdomsbostäder

Nu har du som är mellan 18 och 24 år möjlighet att få ditt egna boende oavsett köpoäng.

Hur går det till?

Ungdomslägenheter publiceras i tre dygn. Under den tiden kan du anmäla ditt intresse på lägenheten. När lägenheten tas bort sköter systemet automatiskt den slumpvisa dragningen bland intresseanmälningarna.

Vad behöver jag göra?

Det enda kravet är att du som söker är mellan 18 och 24 år, är registrerad i vår bostadskö, uppfyller Telge Bostäders uthyrningskrav och är beredd att flytta in så snart lägenheten är ledig.

De lägenheter som läggs ut är i de flesta fall ettor men även tvåor lottas ut. Lägenheterna läggs ut löpande månadsvis. Datum för publicering av lediga lägenheter varierar från månad till månad.

Ställ dig i bostadskön

Har du inte ställt dig i vår bostadskö, gör det redan idag för chansen till ditt egna boende.

Ställ dig i vår bostadskö