Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

E-faktura, pdf-faktura eller autogiro

Som kund hos oss på Telge Återvinning kan du välja att betala in din faktura via e-faktura, pdf-faktura eller autogiro.

E-faktura

Om du vill betala via e-faktura får du fakturan direkt till din internetbank. Anmälan om e-faktura gör du via din internetbank. Tänk på att du måste logga in på banken för att kunna göra en anmälan om e-faktura. Har du frågor om e-fakturor eller vill ha hjälp att anmäla e-faktura kontaktar du din bank. Om du byter bank måste du själv anmäla dig hos din nya bank för tjänsten e-faktura. OBS! Glöm i så fall inte att avanmäla tjänsten e-faktura hos din gamla bank.

Pdf-faktura

Om du vill en pdf-faktura i stället för pappersfaktura kan du få det. Pdf-fakturan skickas till din e-postadress och på så vis slipper du pappersfakturan. Smidigt för både dig och miljön. Här kan du anmäla att du önskar pdf-faktura.

Autogiro

När du väljer autogiro som betalningssätt drar vi summan direkt från ditt konto - utan kostnad för dig. För att anmäla dig till autogiro behöver du fylla i en blankett och skicka till oss. Du kan fylla i dina uppgifter direkt i blanketten autogiro, som du når här. Skriv sedan ut den, underteckna och skicka in till oss. OBS! Om du byter bank, glöm inte att avanmäla autogiro hos din gamla bank. Det kommer att stå på din faktura när autogirot börjar gälla.

Både autogiro och e-faktura eller pdf-faktura

Om du vill kan du kombinera autogiro och e-faktura eller pdf-faktura. Det innebär att du får en e-faktura till din internetbank eller pdf-faktura till din e-postadress, men beloppet dras automatiskt från ditt konto på förfallodagen.

Senast ändrad: 5 december, 2018