Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Två vita fordon från rullande återvinning och grävskopa med griptång

Rullande återvinning

Att återvinna rätt är superlätt och vi gör det ännu enklare för dig med vår tjänst Rullande återvinning. Under våren har vi träffat många nöjda kunder som lämnat mycket material till återvinning.

Din insats gör skillnad

Din insats gör skillnad, tack för att du kom! Vi sorterar materialet så att farliga ämnen tas omhand på ett säkert sätt. Därmed skyddas människor och miljö. Det mesta återvinns så att det kan bli nya produkter, resten energiåtervinns.

Dagen efter vi varit ute i ett område, sorteras materialet på Tveta, för att sedan transporteras till återvinning. Vi sparar energi och naturresurser genom att använda materialen flera gånger.

När kommer vi tillbaka?

Det är den vanligaste frågan vi får när vi är ute med Rullande återvinning. Under säsongen förs statistik över antal besökare och mängden material som har lämnats.

Nu pågår arbetet med att utvärdera: Vilka platser har haft flest besök? Vilka platser har gett mest material? Var har uppslutningen och materialinsamlingen varit sämre? Vilka önskemål om nya platser har vi fått in? Statistiken utgör underlag för nästa säsongs turlista som läggs ut här när det är klar.

Tusentals återvinnare

3 786 besök gjorde skillnad under vårens Rullande återvinning! Drygt 40 ton grovsopor samlades in på de 20 platser vi besökte. Material som sedan sorterades på Tveta för återvinning.

Senast ändrad: 8 juni, 2021