Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Besökskort

Kom ihåg att ta med ditt besökskort när du besöker Returen eller Tveta återvinningscentral. Med det får du sortera dina grovsopor, farliga avfall och trädgårdsavfall utan kostnad 25 gånger varje år.

Alla hushåll eller fritidshusägare i Södertälje kommun har rätt till ett besökskort till återvinningscentralen. Kortet laddas automatiskt med 25 fria besök varje år. Det är personligt, får inte överlåtas eller lånas ut till någon utanför hushållet eller användas för att lämna verksamhetsavfall. Om kortet missbrukas kan det komma att spärras.

Om du har fritidshus i kommunen men inte är folkbokförd här, är du naturligtvis också välkommen till Tveta och Returen. Du kan då beställa ett besökskort till en kostnad av 343 kr per år via länken för fritidshus.

När du kommer till återvinningscentralen stannar du vid bommen och håller upp besökskortet framför läsaren på terminalen. När ditt kort är godkänt öppnas bommen och du kan köra in. På displayen ser du hur många besök du har kvar under året. Sortera gärna ditt avfall innan du kommer till återvinningscentralen så går besöket snabbt och smidigt.

Information och beställning

Senast ändrad: 25 mars, 2020