Lyftet - Med himlen som granne

Högt över takåsarna i Fornbacken svävar de, de fyra nybyggda taklägenheterna i projekt Lyftet. Med milsvid utsikt över trädtopparna, modern inredning och smakfulla färgval väntar de nu på att få välkomna sina första hyresgäster. Nu öppnar vi möjligheten att söka en av dessa få, exklusiva lägenheter i Fornbacken. 

Lägenheterna är nybyggda och bjuder på en härlig kombination av fantastisk utsikt och ljus och öppen planlösning. Är du intresserad av en bostad med ett extra lyft välkomnar vi dig att titta in här.

Om Lyftet

I maj 2015 började den stora moderniseringen av lägenheterna på Fornbacken 1-27. Telge Bostäders hus, som är byggda på 1970-talet, får en ordentlig genomgång med bland annat nya badrum, fasader, balkonger, trapphus och nya tvättstugor ute på gården. Ett av husen har också vuxit på höjden. På taket på Fornbacken 1-5 finns numera fyra nybyggda taklägenheter med en milsvid utsikt över östra Södertäljes skog och vatten. Här finns två tvåor, en trea och en femrumslägenhet i storlekarna från 68 till 109 kvadratmeter. 

Senast ändrad: 14 juni