Harry McNeil en "good guy" bland supertalanger

Publicerad: 2012-01-27

Tidningen Veckans Affärer listar varje år svenska supertalanger. I år har Harry McNeil kvalat in på plats 56. Så här skriver tidningen om honom:”Harry McNeil, 36, Telge Tillväxt. En av grundarna av entreprenörsbolaget The Good Guys som affärsutvecklar och kommunicerar globala företags samhällsansvar. Nu är han vd för Södertäljebolaget Telge Tillväxt där målet är att halvera ungdomsarbetslösheten på tre år. ”A good guy”, rent ut sagt.”

Harry McNeil vd Telge TillväxtHej Harry! Hur känns det att uppmärksammas som ”good guy”?

– Jag tycker att alla som arbetar på Telge är ”good guys”! Telge är allvarligt talat ett föregångsföretag i att kombinera affärsnytta med samhällsengagemang. Jag är otroligt stolt över att arbeta i Telgekoncernen.

Vad för det med sig, förutom äran, att kvala in på listan över svenska supertalanger?

– Det är alltid roligt när ens arbete uppmärksammas. Förhoppningsvis blir någon som läser listan nyfiken på Telge Tillväxt och vill anställa eller hyra in ungdomar från oss.

Hur långt har ni kommit i arbetet att halvera ungdomsarbetslösheten i Södertälje?

– Under 2011 anställde vi 111 tidigare arbetslösa 18-24-åringar. Ett trettiotal olika kunder hyrde in personal från oss. På så sätt fick de tillgång till flexibel arbetskraft och våra medarbetare fick värdefull arbetslivserfarenhet. För att lyckas med vårt mål – att anställa 700 ungdomar under tre år – vill vi komma i kontakt med många fler företag. Vi har i dag personal som kan hoppa in på någon dags varsel och jobba med administration, service, yttre skötsel, på lager eller liknande till ett pris om 160 kronor per timme. Alla tips är välkomna! Hör av dig till mig eller vår säljansvarige Johan Malki.

Till Veckans Affärers lista över 101 supertalanger

Mer om Telge Tillväxt

Fler nyheter

Din sökning gav inga träffar.
Visa fler nyheter
Det finns flera resultatsidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Nästa »
Till vårt nyhetsarkiv >

Senast ändrad: 19 juli