Aktuell driftstatus för vatten, återvinning, fjärrvärme, el- och stadsnätet

Vissa tider på dygnet, när vi endast har jourhavande i tjänst, kan informationen dröja något. Vid en driftstörning ligger vårt fokus på att åtgärda avbrottet. Vårt mål är så klart att snabbt ge mer information.

Återvinning - Österäng/Rosendal

2015-01-28, 14.09
På grund av is och osandade vägar har vi inte kunnat hämta soporna i Österäng/Rosendal. Vi kommer och tömmer soptunnan när det har blivit sandat eller ändrade väderförhållanden.

Återvinning - tack till Östertäljeborna

2015-01-23, 11.18
Tack till Östertäljeborna som hade sophämtning i dag. När vi var där och tömde soptunnorna var det skottat och sandat till alla fastigheter. Även tunnorna var snöfria. Väldigt uppskattat av oss. /Chaufförerna sopbil 21

Återvinning - Enhörna; Aska, Frikyrka och Petersberg

2015-01-22, 14.27
På grund av halka och osandade vägar har vi inte kunnat hämta soporna i Aska, Frikyrka och Petersberg. Vi kommer och tömmer soptunnan när det har blivit sandat eller ändrade väderförhållanden.

Återvinning - Renvägen i Molstaberg och Wiks Gård

2015-01-22, 08.34
På grund av halka och osandade vägar har vi inte kunnat hämta soporna på Renvägen i Molstaberg och Wiks Gård. Vi kommer och tömmer soptunnan när det har blivit sandat eller ändrade väderförhållanden.

Återvinning - Överkumla

2015-02-21, 16.21
På grund av halka och osandade vägar har vi inte kunnat hämta soporna i Överkumla. Vi kommer och tömmer soptunnan när det har blivit sandat eller ändrade väderförhållanden.

Återvinning - blixthalka

2015-01-13
Det är väldigt halt i ytterområdena i Södertälje och Nykvarn. Vi hoppas på förståelse för att vi har svårt att köra på vägar som inte är tillräckligt snö- och halkbekämpade.

Vill du få avbrottsinformation direkt i din telefon via sms? Anmäl (eller avanmäl) dig här.